Reading

Door mijn heldere waarnemingsvermogen en intuïtie kijk ik achter de vorm. En kan ik diepere lagen in jou benoemen en jou hiermee in contact brengen. Waarmee er letterlijk iets aan het licht komt en waardoor je je bewuster wordt van je kwaliteiten, dat wat uniek van jou is. Jouw essentie.

En ook waardoor jij hiermee nog niet volledig in verbinding bent. Dat kunnen overlevingspatronen zijn en ook pijnlijke herinneringen waarvan je je misschien nog niet of niet meer bewust bent.

 

Een sessie is gericht op wezenlijk contact, waarbij met mijn hulp dieper contact kan ontstaan met wie jij in wezen bent. Door dat te belichten wat ik aan je ervaar en waarneem. En je een richting kan duiden in je ontwikkelingspad.

Dit kan zijn aan de hand van bepaalde levensvragen, iets waar je tegenaan loopt, of wat je graag wil bereiken. Of eenvoudigweg omdat je meer wilt weten over jouw kwaliteiten, wie jij bent.

Een sessie duurt een tot anderhalf uur en kan op zichzelf staan, en/of het begin zijn van een innerlijke reis, een coachings- of therapie traject.